Outsourcing

Sådan gør vi

En outsourcing-løsning via TechniWrite indebærer, at en ekstern konsulent tilknyttes jeres udviklingsteam og udarbejder den dokumentation, der er behov for. Har du allerede noget dokumentation vi kan tage udgangspunkt, i er det kun en fordel.

 

Du vælger selv, om konsulenten skal sidde i din virksomhed, og i hvor stort et omfang, der er brug for os.

 

Efter et opstartsmøde kommer vi med et bud på opgavens omfang, milepæle og tidshorisont. Desuden udarbejder vi en dækkende rammeaftale, der sikrer, at arbejdet udføres i henhold til dine forventninger. Vi arbejder efter en klippekortsmodel – typisk én uge ad gangen, så du løbende kan holde dig ajour med arbejdet; vælge til og fra, som det nu passer.

 

To nøgleord er uafhængighed og selvstændighed. TechniWrite benytter sig af række effektive forretningsgange og metodikker, som gør arbejdet så effektiv som muligt og minimerer belastningen af dine faste folk. I princippet behøver de kun at involveres ved projektstart, ved milepæle og under kvalitetssikring.

 

Vi arbejder på både dansk og engelsk. Engelsk kvalitetssikres af en technical writer med engelsk som modersmål.

 

Konsulenten er selvkørende med software og hardware. Foretrukne værktøjer er FrameMaker, InDesign, Illustrator, Madcap Flare, Help and Manual, Robohelp og Webworks. Vi kan arbejde i Microsoft Word, men det anbefales ikke til større publikationer eller salgsmateriale.