Kundereferencer

Kundereferencer

Nedenfor ses et udvalg af de opgaver TechniWrite løbende løser eller har været involveret i.

 

Rambøll

Brugerhåndbog til SurveyXact, Danmarks mest udbredte system til spørgeskemaundersøgelser. TechniWrite står desuden for sproglig kvalitetssikring af softwaren. Brugerhåndbogen er udarbejdet i FrameMaker. Den findes i både en trykt udgave og en PDF-udgave. SurveyXact findes indtil videre på fem sprog; dansk, engelsk, tysk, norsk og svensk.

Læs mere her: http://www.surveyxact.dk/om-os

 

Crysberg

Brugerhåndbøger, tekniske illustrationer og salgsmateriale til Crysbergs forskellige controllersystemer og software til styring af intelligente vandingssystemer. Arbejdet udføres i FrameMaker, SolidWorks, Illustrator og PhotoShop.

Læs mere her http://www.crysberg.dk

 

G4S

Udarbejdelse og vedligehold af betjeningsvejledninger, servicevejledninger, tekniknormer og hjælpesystemer til virksomhedens sikringsløsninger. Dokumentationen er både målrettet virksomhedens montører til brug ved opsætning af sikringsanlæg, samt slutkunder til brug ved betjening.

Arbejdet udføres i FrameMaker og MadCap Flare.

Læs mere her:  http://www.g4s.dk/

 

 

Kivex

Brugerhåndbøger og servicemanualer til virksomhedens IVF-udstyr til fertilitetsbehandling. Dokumentation udarbejdes i InDesign og er dels målrettet servicefolk, der skal opsætte og vedligeholde udstyret, dels slutbrugere på fertilitetsklinikker.

 

Schantz

Løbende udarbejdelse af produktbeskrivelser, salgsmateriale, white papers og hjemmesidetekster til Schantz’ forskellige softwareprodukter til den finansielle sektor, herunder forsikring og pension. Dokumentationen udarbejdes på engelsk.

Læs mere her: http://www.schantz.com/?page_id=2189&lang=da

 

DBI

Udarbejdelse af brugermanual og hjælpesystem til softwarepakken Argos, der udvikles af DBI, Dansk Brandteknisk Institut. Argos er en software til brandteknisk risikovurdering, hvor man bl.a. kan beregne brandtilløb og effekt af brand i bygninger. Programmet benyttes af f.eks. arkitekter og entreprenører ved tegning af større produktionsanlæg og boligkomplekser.

Læs mere her: http://www.dbi-net.dk/hvem_er_dbi.asp

 

nets

Udarbejdelse af udviklerdokumentation til Nem-ID-løsninger for de daværende DAN-ID. Opgaven indebar udarbejdelse af trinvise vejledninger, der guidede virksomheder og institutioner igennem implementering af de første Nem-ID-løsninger.

 

Danske bank

Kursus- og mentorforløb i technical writing for 25 technical writere i forbindelse med IT-afdelingens implementering af ny udviklingsmodel. Kurset blev afholdt sammen med Translation.com, og TechniWrite stod for den senere tekstredigering og validering af Danske IT’s engelske skribenter.

 

Motorola

Udarbejdelse af dokumentation til Motorola Danmarks TETRA-løsninger til radiokommunikation. Vi indgik i Motorolas egen stab og samarbejde løbende med udviklere, teknikere og produktionsfolk. Betjeningsvejledninger blev udarbejdet i Arbortext HTML Edditor.

 

BOSCH

Optimering af forskellige tekniske dokumenter for de daværende Devicon og Müller, der i 2012 blev opkøbt af Bosch.

 

PFA Pension

Udarbejdelse af slutbrugerdokumentation en af PFA’s pensions- og forsikringsløsninger. Vi indgik i PFA’s udviklingsafdeling og tekster blev udarbejdet i Word og sendt til viderebehandling i PFA’s eget publiceringssystem.

Kunder