Konsulenter

Vores konsulenter

TechniWrite er bygget op omkring et hold erfarne, velskrivende konsulenter, der hver især har mere end 15 års erfaring inden for technical writing og IT-kommunikation. Hertil kommer en række partnere med speciale i projektledelse, layout og publicering.

 

Thomas Deibjerg
Cand. mag i engelsk og it. Technical writer og projektleder med 16 års erfaring i dokumentation af software og teknologiske produkter inden for bl.a. radiokommunikation, produktionssoftware, CRM-, CMS- og alarmsystemer. Har omfattende erfaring med oversættelse og lokalisering. Afholder foredrag, kurser og workshops.

 

Bruce Fredric Mendel
Har flere års erfaring i markedsføring og teknisk kommunikation for højteknologiske virksomheder, dels gennem faste stillinger, dels som freelancer. Har en grad i Computer Science og startede sin professionelle eventyr med softwareudvikling og it-system projektledelse. Har siden arbejdet i over et årti som tekstforfatter og technical writing for high-tech virksomheder. Har speciale inden for dokumentation af højteknologisk udstyr og software inden for it-, teknologi- og medicinalbranchen.

 

Ole Krog
Fotograf og maskiningeniør. 15 års erfaring inden for mechanical og electrical engineering. Har skrevet mange populærvidenskabelige artikler, brugermanualer, samt værksteds- og reparationsmanualer. Løser sine dokumentationsopgaver efter princippet: ” Don’t tell it. – Show it”. En god grafik kan sige mere end 1000 ord.

 

Claus Rasmussen
Har 16 års erfaring med teknisk dokumentation fra små og store virksomheder i USA og Danmark. Fokus er den tunge softwaredokumentation – API-referencer, udviklerguides og best practice-dokumenter, men også netværksteknologier og hardware finder vej til produktionen. Har desuden bred erfaring med implementering af skræddersyede, XML-baserede dokumentationsplatforme og er i øvrigt selv en habil programmør.

 

Lars Lyhne
Eksportingeniør og Master i Professionel Kommunikation. Technical writer med 12 års erfaring i brugervendt manualskrivning og -design, både online og på tryk, primært for IT-branchen. Andre opgaver omfatter korrekturlæsning, tekstopretning, white papers, nyhedsbreve og kursusmaterialer.